Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KM2,5 på Ring Knutstorp

5 juli @ 08:00 - 17:00

Äntligen är vi på gång och planerar att köra vårt första klubbmästerskap för året. Denna dag är vi på Knutstorp och kör enligt vår traditionella modell med två tidsträningar och ett race.

För allas säkerhet så kommer vi givetvis att följa de rådande restriktionerna rörande Covid-19. Det är viktigt att alla respekterar detta.
Uppdateringar kring detta kommer delges på hemsidan.

Dagen delas med BMW Club Schweden. Arrangemanget går under SBF.

Vid anmälan på hemsidan är det viktigt att anmäla alla personer som kommer vara med i ”teamet”. Ej anmälda personer kommer ej att släppas in på banområdet.

Startavgift
Startavgift för denna tävling är 1350kr.

Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr, att betalas antingen via vårt bankgiro eller kontant vid tävlingstillfället. Föraren skall också fylla i blankett för medlemsansökan vid tävlingstillfället. Styrelsen kommer därefter besluta om ordinarie medlemskap i enlighet med klubbens stadgar.

Besiktning
Det är förarens ansvar att ekipaget hinner bli besiktigat under föreskriven tid. Grindarna till banan öppnas 7.00 och besiktningen startar samtidigt. Besiktning kommer ske på anvisad plats.

Observera att MSCC:s vagndeklaration för 2020 ska lämnas in för alla fordon, även för fordon med SBF-vagnbok eller FIA-handlingar för att besiktningschefen skall kunna utföra sitt jobb. Vagndeklarationen skapas genom att på dator fylla i Excel-arket som finns att ladda ner från www.mscc.se under Klubbmästerskaps-avdelningen

http://www.mscc.se/klubbmasterskap/vagnsdeklaration/

 

Preliminärt tidsschema. Slutligt tidsschema presenteras när vi fått in anmälningar och kan se antalet i de olika klasserna

07:00 Anmälan öppnar
07:00 Besiktning öppnar
08:15 Funktionärsgenomgång – Vid tornet
08:30 Förarsammanträde – Vid tornet
9:00 – 9:30 BMW 1 Träning 30min
9:30 – 9:50 Roadsport A + B, fri träning (20 min)
9:50 – 10:10 Roadsport C + Historic, fri träning (20min)
10:10 – 10:30 Modsport + RS fri träning (20 min)
10:30 – 11:00 BMW 2 Kval (30 min)
11:00 – 11:20 Roadsport A + B, Kval 1 (20min)
11:20 – 11:40 Roadsport C + Historic, Kval 1 (20min)
11:40 – 12:00 Modsport + RS, Kval 1 (20 min)
12:00 – 12:40 Lunch (40min)
12:45 – 13:05 Roadsport A + B, Kval 2 (20 min)
13:05 – 13:25 Roadsport C + Historic, Kval 2 (20min)
13:25 – 13:45 Modsport + RS, Tidskval 2 (20min)
13:45 – 14:15 BMW 3 Race 1 (30min)
14:15 – 14:40 Roadsport A + B, Race (25min)
14:40 – 15:05 Roadsport C + Historic, Race (25min)
15:05 – 15:30 Modsport + RS, Race (25min)
15:30 – 16:00 BMW 4 Race 2 (30min)
16:20 Pristutdelning
   
   

Anmälan & betalning
Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 200701. Inbetalning av anmälningsavgiften görs till Bankgiro 179-7612. Om betalning görs på plats tillkommer administrationsavgift. Efteranmälan kan ske på plats, efteranmälningsavgift 200 kr, betalning på plats +100kr. Anmälan ska göras på www.mscc.se och där det även finns möjlighet att anmäla sig till samtliga deltävlingar. Avanmälan ska göras via e-post till Anders Edlund, återbetalning av anmälningsavgiften kommer att ske, men administrationsavgift kommer att tas ut. I undantagsfall accepteras skriftlig anmälan till MSCC, c/o Anders Edlund, Östra Fasanvägen 5, 236 42  Höllviken – aeedlund@gmail.com – 0705-299049. Uppge namn, licensnummer, önskat startnummer, hemort, klubb, medlemskap i MSCC, bil och eventuellt eget transpondernummer.

Frågor om tävlingen besvaras av:

Tekniska frågor om ekipage, personlig utrustning samt övrig info. om tävlingen besvaras av Klubbmästerskapsgruppen, e-mail: kmorg@mscc.se

Tävlingsledare: Jonas Engqvist, tel 0737-740189

  

Funktionärer behövs!

Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Vi vill ogärna ställa in tävlingen p.g.a. att vi inte kan garantera säkerheten. Under klubbmästerskapen bjuder klubben funktionärerna på lunch samt fika. Ställer du upp som funktionär på tre eller fler heldags arrangemang får du nästa års medlemsavgift gratis. Alla funktionärsinsatser belönas med en lott/insats i klubbens årliga funktionärslotteri. Du blir också inbjuden till den årliga gokartkörningen för funktionärer.

Alla funktionärer måste anmäla sig via hemsidan eftersom grindarna till banan är låsta och bara personer som är på förhand är anmälda kommer att släppas in (Covid-19).

 

Har du några frågor om att vara funktionär, kontakta:

Ted Scott, telefon: 0708-633012,

Mail: ted.scott@telia.com.

Ni kan även anmäla er intresse direkt i Funktionärsanmälan på klubbens hemsida http://www.mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/

Övrig information

Anmälan på plats

Anmälan vid ankomst kommer att ske utanför de vaktförsedda grindarna till området i den röda stugan och endast de personer som är anmälda via hemsidan kommer att släppas in på babområdet. Vid anmälan på hemsidan ska samtliga personer i ”teamet” anmälas.

Var beredd att kunna visa körkort/giltig ID handling.

Det är viktigt för oss alla, att ingen vare sig förare eller annan teammedlem kommer till banområdet som har några som helst sjukdomssymptom som kan vara COVID-19 eller annan smittsam sjukdom.

Placering i depå            

För att förhindra smittspridning ska deltagarna placera dig i depån med ett säkerhetsavstånd på 3-4 meter mellan ekipagen.
Försök parkera ”på djupet”, d.v.s. ev. dragbil främst, släp och sedan tävlingsbilen.

Detaljer

Datum:
5 juli
Tid:
08:00 - 17:00

Plats

Ring Knutstorp
Ring Knutstorp Sverige + Google Map