Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ring Knutstorp Racerbil + sportbilar 25/4 2020

25 april @ 09:00 - 16:00

MS-R Trackday / Förar Träningdag – Racerbilar och tränade sportbils chaufföre.

 

Allt aktivitet kommer att drives enligt folkhälsomyndigheternas regler och anpassat för Covid-19 !

 

Här kommer en extra, extra, MS-R trackday träningsdag som har blivit möjlig tillsammans med Ring Knutstorp. Denna dag är öppet för dig som vill har et tillfälla att testa din racerbil, jobba med setup eller bara träna på linjerna in för nästa tävling. Blir oerhört mycket körtid den här dagen om man jämnföra med en tävlings helg.

 

Vi på MS-R har jobbat tätt tilsammans med Ring Knutstorp i mer än 20 år vi önskar att erbjudet det absolut bästa trackday koncepten i Skandinavien.

 

Denna dag är för Racerbilar, samt medel till mycket erfarne chaufförer med sportbilar.

 

Ring Knutstorp en av Skandinaviens bästa banor, kanske den bästa, det finns gott om plats och är mycket väl proportionerad. Ring Knutstorp är mycket kuperad och har massor av intressanta sektioner, vissa avsnitt finns inte riktigt på samma sätt någon annan stans, detta är någon av de sakorna som gör banan väldigt spännande, även om du har varit där 100 gånga innan.

 

Vi har som vanligt begränsat platser för att säkerställa att det finns maximal körtid för alla. Evenemanget drivs efter MS-R Generella regler som ram för händelsen och säkerhet för dig, dessutom er vi naturligtvis som arrangörer också försäkrad, enligt svenska lagstiftningen om evenemangen på motorbanor.

 

Even denna dagen gäller vanlig bullerkrav på Ring Knutstorp som är 95DB, bilen får INTE låta mer än det, precis som det är på gatan. Detta är EXTREMT viktigt att alla är uppmärksamma på det och respektera detta, titanium avgas, såkallade ”race” avgassystemer och liknande, är INTE för banåkning!

 

Evenemangets struktur: 

09:00 till 12:00 – Körning i grupper

12:15 till 13:00 – Lunch

13:00 till 16:00 – Open Pit Lane.

 

Vad koster det:

 

Early bird.

SEK. 2150,00 inklusive lunch. sen går det upp under tiden och vänter du til dagen då det 2800 kr. om det fortfarande finns plats.

 

För mer info: http://my.raceresult.com/152385/?fbclid=IwAR0IxfORRbqn6rXepMuwRbK9dTYraxASYHy1OprLk6lL2MZkPVcGBMwymuQ

 

OBS! Detta är inte ett MSCC arrangemang. Pga SBF’s tävlingsförbud så kommer MS-R och Ring Knutstorp att köra en track day istället.

 

Detaljer

Datum:
25 april
Tid:
09:00 - 16:00

Plats

Ring Knutstorp
Ring Knutstorp Sverige + Google Map