Besiktningsträff

Lördagen den 5’e maj mellan 09:00 och 14:00 ges alla klubbens medlemmar möjligheten att besiktiga sin sportvagn på hos grabbarna på Ystad Bilbesiktning.

Här ges även ett gyllene tillfälle att träffa klubbkompisar, titta på fina bilar och bedriva lite social verksamhet samt givetvis besiktiga bilen. Kaffe och kaka samt någon annan näring kommer att finnas till försäljning på plats för en billig peng.

Arrangemanget sker i samarbete med MHK Skåne/MHRF och det kommer troligen att dyka upp en hel del bilar under dagen. Ingen föranmälan krävs inför besiktningen men en rekommendation är att komma i god tid då portarna tyvärr måste stängas vid 14:00. När du anländer så gå gärna in och anmäl dig, då får du en ungefärlig tid när din kärra kommer att besiktigas.

Läs mer i inbjudan

Hitta till Ystad Bilbesiktning

Kommande Evenemang