UPPDATERING: After Race på Sturup Raceway

UPPDATERING
Med anledning av att väldigt få anmält sitt intresse för ”after race” gör vi snabbt och lätt om konceptet till ”during race” eller möjligtvis ”between race”. 

Det innebär att vi bjuder på den tidigare omnämnda filébuffén till lunch. Det är beställt mat till samtliga deltagare i MSCC:s klubbmästerskap samt till funktionärerna. Om du är medlem men varken är förare eller funktionär måste du anmäla till peter@mscc.se senast tisdagen den 14 augusti 2012 om du har för avsikt att äta.

I samband med klubbmästerskapets deltävling fyra på Sturup Raceway den 18 augusti 2012 bjuder MSCC sina medlemmar på ”after race”. Klubben kommer efter att dagens tävlingar är färdigkörda bjuda på flamrökt filébuffé som består av flamrökt helgrillad fläskfilé, kycklingfilé och vildsvin som trancherats av kocken till varje gäst. Alla får äta så mycket de orkar. Tillbehör: Potatissallad, grönsallad, bröd, BBQ-sås och vitlökssås. Måltidsdryck och kaffe på maten ingår. Maten kommer att serveras på Sturup Raceway i samband med prisutdelningen ca kl 17:00.

För att vi skall veta hur mycket mat som skall beställas måste ni föranmäla er till peter@mscc.sesenast tisdag den 14 augusti. De som anmält sig kan på tävlingsdagen hämta matbiljetter hos Max. Anmälan är bindande – vi vill inte slänga någon mat.

Kommande Evenemang