Besiktningsträffen 2013

Lördagen den 4’e maj mellan 09:00 och 14:00 ges alla klubbens medlemmar möjligheten att besiktiga sin sportvagn på hos grabbarna på Ystad Bil Besiktning.

Här ges ett gyllene tillfälle att träffa klubbkompisar, titta på fina bilar och bedriva lite social verksamhet samt givetvis besiktiga bilen. Kaffe och kaka samt någon annan näring kommer att finnas till försäljning på plats för en billig peng.

Ingen föranmälan krävs inför besiktningen men en rekommendation är att komma i god tid då portarna tyvärr måste stängas vid 14:00. När du anländer och vill besiktiga din sportvagn så går du in och anmäler dig i receptionen, då får du en ungefärlig tid när din kärra kommer att besiktigas.

Glöm inte att leta upp och ta med varningstriangeln!

Plats: Ystad Bil Besiktning, Östra Zinkgatan 2, Ystad

Kontaktperson: Fredrik Olsson, tel. 0705/535091 eller fredrik@mscc.se

Inbjudan Besiktningsträffen