Grillfesten på SSM

Glöm inte vår fantastiska grillfest på lördag kväll i samband med Svensk Sportvagnsmeeting. Då firar vi att Sverige största och trevligaste racingtävling går av stapeln för 40:e gången. Vi kommer att servera en härlig grillmeny med tillbehör tillsammans med musik och underhållning. Festen kommer att hållas på Ring Knutstorp. MSCC som har haft förmånen att arrangera denna tävling under all dessa år vill gärna fira tillsammans med alla deltagare, mekaniker, medföljare, funktionärer m.m. och alla de andra härliga människor som gör SSM till årets höjdpunkt år efter år.

I startavgiften ingår två biljetter. För alla andra som är intresserade av att delta finns det möjlighet att köpa fler biljetter till ett starkt subventionerat pris. Priset uppgår till 150 kronor per person. Försäljningen sker från anmälningsstugan vid entrén.

Matserveringen börjar kl. 19:00 och underhållningen börjar en timma senare. Det finns läsk, lättöl och folköl till försäljning. Önskar ni något annat att dricka tar ni med det själva.