Nominerade till årets evenemang

Svenskt Sportvagnsmeeting är nominerat till Guldkärnan i kategorin Årets evenemang i Familjen Helsingborg (kommunerna i nordvästra Skåne). För att  nomineras ska evenemanget locka olika människor och åldrar och gärna ha en liten edge som gör det speciellt, samt präglas av kontinuitet.

Svenskt Sportvagnsmeeting arrangerades på Ring Knutstorp i somras. Evenemanget firade 40-årsjubileum i år och lockade en stor publik och deltagare  från alla de nordiska länderna och Tyskland. Bland de representerade bilarna fanns allt från förkrigsbilar till toppmoderna racersportvagnar.
– Det är en folkfest för alla bilentusiaster med racing, rally och grillfest. Det är högt tempo och mysig stämning. Lite extra kul är att depån är öppen för de  besökare som vill titta närmare på bilarna och prata med förarna, säger Per Broberg, MSCC.

Övriga nominerade i kategorin är Kulijuli ett evenemang som lockar en stor och bred publik med bra blandning av artister och Hovturnén med Wille Crawford i spetsen och artister som Nanne Grönwall, Dan Hylander och Gunhild Carling.

Vilket evenemang som står som slutlig vinnare av årets Guldkärna meddelas under GuldkärnanGalan 10 oktober på Helsingborg Arena.

http://www.guldkarnan.se/hem

Kommande Evenemang