KM1 – Ring Knutstorp

Söndagen 27:e april 2014

Det börjar bli en tradition att inleda klubbmästerskapet på Ring Knutstorp och 2014 är inget undantag.  Liksom tidigare år delar vi dagen med Historisk Motorsport Danmark, vi kör vartannat heat mellan 9.00-16.00. Detta har visat sig vara mycket populärt då det finns bättre möjlighet att umgås med klubbkompisar och stifta nya bekantskaper i depån. Hjälp gärna till att få med någon som kan hjälpa till som funktionär under tävlingen. Alla händer är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder.

För vem

För alla med sportbil (vad MSCC anser vara sportbil) som uppfyller SBFs reglemente för respektive klass. För föraren gäller giltigt SBF licens och personlig utrustning enligt SBF.

Läs: Reglemente och klasser

Alla deltagare har möjlighet att ställa upp utom tävlan. Vill man delta i tävlingen och få chans på pokal skall man ha ifylld vagndeklaration för klassen man kör. Vill man få poäng i mästerskapet gäller ovan samt att man skall vara medlem i MSCC.

Ladda hem: Vagnsdeklarationer 

NYTT:
Det kommer att ske ljudmätning och att de som inte klarar 95 dB kommer att bli svartflaggade.

Startavgifter

* Ordinarie medlem i MSCC 1000 kr.

* Provmedlemmar 1300 kr.

* Anmälningsavgift för hela serien 3 900 kr, gäller endast MSCC-ordinarie medlemmar t.o.m. KM2.

 Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr.

Anmälan

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 140423.

Mer info finns i: Inbjudan_KM1_2014

Anmälan stängd! 

Vi behöver funktionärer

Vi har ständig brist på funktionärer därför vill vi uppmana alla som kan hjälpa till att anmäla sitt intresse, enklaste här på hemsidan https://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/ . Även deltagare uppmanas att hjälpa till med rekrytera funktionärer. Liksom tidigare år kan man bli bjuden på 2015 års medlemsavgift om man ställer upp tre dagar som funktionär.