KM2 – Ljungbyhed, Prova På

2007 var senaste gången MSCC hade deltävling på Ljungbyhed i klubbmästerskapet. Lördagen 7:e Juni är vi åter tillbaka på flygfältet med årets andra deltävling. De som kört där tidigare har uttryckt uppskattning för denna bana. Dels för att den bjuder på intressanta utmaningar och samtidigt en känsla av säkerhet med goda avåkningsytor. Liksom på Bulltofta föregående år kommer vi bjuda deltagare och funktionärer på mat. Vi kommer även ha prova på körning de sista timmarna på dagen, se separat inbjudan.

KM

För vem

För alla med sportbil (vad MSCC anser vara sportbil) som uppfyller SBFs reglemente för respektive klass. För föraren gäller giltigt SBF licens och personlig utrustning enligt SBF.

Läs: Reglemente och klasser

Alla deltagare har möjlighet att ställa upp utom tävlan. Vill man delta i tävlingen och få chans på pokal och poäng i mästerskapet, skall man ha ifylld vagndeklaration för klassen man kör.

Ladda hem: Vagnsdeklarationer

Startavgifter

* Ordinarie medlem i MSCC 800kr.

* Anmälningsavgift för hela serien 3 900 kr, gäller  t.o.m. KM2.

 Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr.

Anmälan

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 140423.

Mer info finns i: Inbjudan_KM2_2014

Anmälan Stängd! 

Prova  På

För vem:

De två sista timmarna vid årets andra KM-deltävling finns chansen för licensierade och olicensierade klubbmedlemmar att under lugna former få köra sin sportbil på bana.

Mer information om säkerhetskrav finns i inbjudan.

Klasser:

Grupp 1

Dessa deltagare förutsätts ha kunskaper och gott omdöme att framföra sin sportbil tillsammans med andra på en racerbana.

Grupp 2

Då vi räknar med att dessa deltagare inte har tidigare vana att köra sportbil på bana kommer vi erbjuda extra stöd för att få en trygg och kul upplevelse.

Startavgifter

* För medlemmar i MSCC 300kr

* Icke Medlem 500kr

(Prova på Licens ingår i priset)

Anmälan:

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 140604. Inbetalning av anmälningsavgiften görs till Bankgiro 179-7612.  Anmälan ska göras via e-post till Johan Roxlin. Uppge namn, hemort, bil, deltagargrupp och telefonnummer i din anmälan.

Mer information finns i Inbjudan

Vi behöver funktionärer

Vi har ständig brist på funktionärer därför vill vi uppmana alla som kan hjälpa till att anmäla sitt intresse, enklaste här på hemsidan https://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/ . Även deltagare uppmanas att hjälpa till med rekrytera funktionärer. Liksom tidigare år kan man bli bjuden på 2015 års medlemsavgift om man ställer upp tre dagar som funktionär.

Kommande Evenemang