KM4 – Sturup Raceway

Lördagen 30:e Augusti 2014

Knixiga Sturup Raceway är platsen där klubbmästerskapets fjärde deltävling avgörs. Liksom på KM1 delas denna dag med Historisk Motorsport Danmark och i vanlig ordning kör vi klubbvis varannat heat. Så anmäl er antingen för att delta eller som funktionär för att umgås med kubbkompisar.

För vem

För alla med sportbil (vad MSCC anser vara sportbil) som uppfyller SBFs reglemente för respektive klass. För föraren gäller giltigt SBF licens och personlig utrustning enligt SBF.

Läs: [ Reglemente och klasser ]

Alla deltagare har möjlighet att ställa upp utom tävlan. Vill man delta i tävlingen och få chans på pokal skall man ha ifylld vagndeklaration för klassen man kör. Vill man få poäng i mästerskapet gäller ovan samt att man skall vara medlem i MSCC.

Ladda hem: [ Vagnsdeklarationer ]

Startavgifter

* Ordinarie medlem i MSCC 1100 kr.

Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr, att betalas antingen via vårt bankgiro eller kontant vid tävlingstillfället. Föraren skall också fylla i blankett för medlemsansökan vid tävlingstillfället. Styrelsen kommer därefter besluta om ordinarie medlemskap i enlighet med klubbens stadgar.

Anmälan

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 140827.

Mer info finns i: [ Inbjudan_KM4_2014 ]

Anmälan Stängd

Vi behöver funktionärer

Vi har ständig brist på funktionärer därför vill vi uppmana alla som kan hjälpa till att anmäla sitt intresse, enklaste här på hemsidan https://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/ . Även deltagare uppmanas att hjälpa till med rekrytera funktionärer. Liksom tidigare år kan man bli bjuden på 2015 års medlemsavgift om man ställer upp tre dagar som funktionär.