KM5 – Ring Knutstorp med Prova På

Söndagen 21:a September avslutar vi klubbmästerskapet 2014 med det traditionella Höstracet på Ring Knutstorp. Tyvärr kör vi bara fram till 16.00 men som vanligt planerar vi att köra två race om 10 varv per klass efter lunchuppehållet. Vi kommer även ha ett långt pass för att ge chansen till övriga medlemmar att köra sina sportbilar på Knutstorp (Se separat inbjudan). Anslut gärna kvällen innan och ladda inför finalen med trevlig grillning.

KM

För vem

För alla med sportbil (vad MSCC anser vara sportbil) som uppfyller SBFs reglemente för respektive klass. För föraren gäller giltigt SBF licens och personlig utrustning enligt SBF.

Läs: [ Reglemente och klasser ]

Alla deltagare har möjlighet att ställa upp utom tävlan. Vill man delta i tävlingen och få chans på pokal och poäng i mästerskapet, skall man ha ifylld vagndeklaration för klassen man kör.

Ladda hem: [ Vagnsdeklarationer ]

Startavgifter

* Ordinarie medlem i MSCC 1600kr.

Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr, att betalas antingen via vårt bankgiro eller kontant vid tävlingstillfället. Föraren skall också fylla i blankett för medlemsansökan vid tävlingstillfället. Styrelsen kommer därefter besluta om ordinarie medlemskap i enlighet med klubbens stadgar.

Anmälan

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 140917.

Mer info finns i: [ Inbjudan_KM5_2014 ]

Anmälan stängd 

Prova  På

För vem:

De två sista timmarna vid årets sista KM-deltävling finns chansen för licensierade och olicensierade klubbmedlemmar att under lugna former få köra sin sportbil på bana.

Mer information om säkerhetskrav finns i inbjudan.

Klasser:

Grupp 1

Dessa deltagare förutsätts ha kunskaper och gott omdöme att framföra sin sportbil tillsammans med andra på en racerbana.

Grupp 2

Då vi räknar med att dessa deltagare inte har tidigare vana att köra sportbil på bana kommer vi erbjuda extra stöd för att få en trygg och kul upplevelse.

Startavgifter

* För medlemmar i MSCC 300kr

* Icke Medlem 500kr

(Prova på Licens ingår i priset)

Anmälan:

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 140917. Inbetalning av anmälningsavgiften görs till Bankgiro 179-7612.  Anmälan ska göras via e-post till Max Dymling. Uppge namn, hemort, bil, deltagargrupp och telefonnummer i din anmälan.

Mer information finns i [ Inbjudan Prova På ]

Vi behöver funktionärer

Vi har ständig brist på funktionärer därför vill vi uppmana alla som kan hjälpa till att anmäla sitt intresse, enklaste här på hemsidan https://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/ . Även deltagare uppmanas att hjälpa till med rekrytera funktionärer. Liksom tidigare år kan man bli bjuden på 2015 års medlemsavgift om man ställer upp tre dagar som funktionär.