Garagebesök Allan Göransson

Allan Göransson inbjuder dig till en träff i hans garage i Trelleborg igen.

Denna gång berättar Allan om den Mallock U2 som han byggde till sig själv 1970 och som han tävlade med framgångsrikt under många år innan den såldes vidare. Just denna Mallock är åter i Allans garage för renovering till toppskick åt den nuvarande ägaren. Efter Allans föredrag visar han visar sedan upp Mallocken och svarar på frågor. En och annan dråplig historia om annat kan dyka upp. Under träffen bjuds det på enkel fika.

Tid: Samling den 11/4 klockan 13:00
Plats: Allans garage på Stavstensvägen 17 i Trelleborg.

Vägbeskrivning: Kommer du från Malmö svänger du vänster och sedan höger vid första korsningen du kommer till i Trelleborg (vid ST1 macken).

Kör du vilse så ring till Allan för vägledning. 0410/71 15 60

Parkering:  På gatan utanför Allans hus. Ingen datumparkering på lördagar men försök alla att parkera på den norra sidan så att det inte blir zig zac körning och irriterade grannar. OBS, kolla att du inte blockerar någons garageinfart och inga bilar framför Allans garage.

Föranmälan: Till patrik@mscc.se Max 20 deltagare! Först till kvarn gäller. Det går att ringa och anmäla direkt till Fredrik Olsson med på 0705-535091 om du saknar e-postutrustning.

Kommande Evenemang