KM1 på Ring Knutstorp

Traditionsenligt inleder MSCC sitt klubbmästerskap 2015 på Ring Knutstorp.  Likt tidigare år delar vi dagen med Historisk Motorsport Danmark. Vi kör vartannat heat mellan 9.00-16.00. Detta har visat sig vara mycket populärt då det finns bättre möjlighet att umgås med klubbkompisar och stifta nya bekantskaper i depån. Hjälp gärna till att få med någon som kan hjälpa till som funktionär under tävlingen. Alla händer är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder.

Notera att Klubbmästerskapet har några nyheter för 2015.

Läs Reglerna:

https://mscc.se/klubbmasterskap/reglemente/

Fyll i, skriv ut och ta med Vagndeklaration:

https://mscc.se/klubbmasterskap/vagnsdeklaration/

 

Startavgift
För medlemmar i MSCC 1100 kr.

Anmälningsavgift för hela serien är 3900 kr. Gäller endast t.o.m. KM2.

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 150422. Inbetalning av anmälningsavgiften görs till Bankgiro 179-7612.

All info om tävlingen finns i Inbjudan:

Inbjudan_KM1_2015_rev6

Anmälan görs här:

[ Anmälan Stängd ]

Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr, att betalas antingen via vårt bankgiro eller kontant vid tävlingstillfället. Föraren skall också fylla i blankett för medlemsansökan vid tävlingstillfället. Styrelsen kommer därefter besluta om ordinarie medlemskap i enlighet med klubbens stadgar.

Funktionärer behövs!

Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Vi vill ogärna ställa in tävlingen p.g.a. att vi inte kan garantera säkerheten.

Ni kan anmäla ert intresse direkt i Funktionärsanmälan på klubbens hemsida https://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/

Kommande Evenemang