Årsmöte

Härmed kallas du till MSCC:s årsmöte lördagen den 6:e februari, klockan 16.00.

Mötet kommer att hållas i Malmö Rådhus, Stortorget, Malmö. Vi ber alla vara i god tid då mötet startar prick 16.00. Stadgeenlig agenda är bilagd denna inbjudan. Motioner till mötet skall vara MSCC:s styrelse tillhanda senast den 22 januari 2016.

Efter årsmötesförhandlingarna blir det underhållning av Martin Svensson. Martin är en f.d. sjuksköterska som sadlade om till standup och har uppträtt på bland annat Malmö Comedy Klubb (MACK), Rubys i Göteborg, Norra Brunn i Stockholm och The Tivoli i Helsingborg.

Under kvällen kommer vi att förrätta prisutdelning i vårt klubbmästerskap samt kora vinnare i vårt funktionärslotteri.

Till middag bjuds vi på:

  • Fräsch Skagen Kanapé
  • Lammytterfilé med örtsvängda grönsaker, serveras med potatiskaka smaksatt med getost samt rostad vitlökssky
  • Härlig Glassbomb

Dricka till maten samt kaffe ingår och det finns möjlighet att köpa avec till kaffe eller annan dricka. Priset för medlem är 350 kronor, medföljande maka/make, sambo, pojkvän/flickvän etc. betalar endast 50 kronor.

Anmälan sker till Jan Blomberg, janblomberg@mscc.se alternativt 0705-896 955 (gärna SMS). Betalning sker till bankgiro 179-7612 . Anmälan och betalning skall vara klubben tillhanda senast onsdagen den 27 januari. Eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk kost meddelas i samband med anmälan.

Välkomna! MSCC Styrelse

Program : https://mscc.se/wp-content/uploads/2016/01/Program-MSCC-årsmöte-2016-rev-1-2.pdf

Kommande Evenemang