Handelsstad Kristianstad

Handelsstaden Kristianstad bjuder in MSCC till långlördag med bilutställning

I samband med långlördagen arrangeras en sportbilsutställning i centrum av Kristianstad. Bilarna kommer att ställas ut på Västra och Östra Storgatan samt på Östra Boulevarden mellan kl 11-14 lördagen den 28:e maj. Alla sportbilar och racerbilar är välkomna.

Handelsföreningen bjuder på kaffe och fralla när vi kommer. Efter fikan så finns möjlighet att upplev atmosfären och njut av en vacker, genuin stadskärna med kulturella impulser och charmiga smågator och torg. Njut av en stunds avkoppling på något av våra mysiga caféer eller restauranger.

Efter kl 14 rullar vi ut mot Råbelöfs slott och utställningen om Kristianstads Grand Prix där vi fikar och lyssnar till Rickard Bruzelius historier från 50-talet.

Välkommen till Handelsstaden Kristianstad

Här finns shopping, upplevelser, mat, kultur och avkoppling, allt inom gångavstånd. I Kristianstad finns det över 280 butiker och företag som erbjuder något för alla. Du hittar allt från den lilla anrika butiken som gått i arv till de stora butikskedjorna med ett utbud som matchar storstäderna och all servicenärings som behövs. Det där lilla extra och unika hittar du hos oss, och med prioritering på god service! Här finns mer information kring Kristianstad

Välkommen!