KM1 – Ring Knutstorp

Lördagen 23:e april

Traditionsenligt inleder MSCC sitt klubbmästerskap 2016 på Ring Knutstorp.  Likt tidigare år delar vi dagen med Historisk Motorsport Danmark.

Vi kör vartannat heat mellan 9.00–16.00. Detta har visat sig vara mycket populärt då det finns bättre möjlighet att umgås med klubbkompisar och stifta nya bekantskaper i depån.

För vem
För alla med sportbil (vad MSCC anser vara sportbil) som uppfyller SBFs reglemente för respektive klass. För föraren gäller giltigt SBF licens och personlig utrustning enligt SBF.
Läs: [ Reglemente och klasser ]
Alla deltagare skall ha ifylld vagndeklaration för klassen man kör.
Ladda hem: [ Vagnsdeklarationer  ]

Startavgifter

För medlemmar i MSCC 1200 kr.

Anmälningsavgift för hela serien är 4500 kr. Gäller endast t.o.m. KM2.

Klubbtävlingsreglementet kräver att alla deltagare är medlemmar. Det går vid varje tävlingstillfälle att bli provmedlem i MSCC för det innevarande året till kostnad av ordinarie medlemsavgift på 450 kr.

Anmälan
Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 160420.
Mer info finns i: [Inbjudan_KM1_2016_rev2 ]
Anmälan Stängd

Vi behöver funktionärer
Vi har ständig brist på funktionärer därför vill vi uppmana alla som kan hjälpa till att anmäla sitt intresse, enklaste här på hemsidan https://mscc.se/klubbmasterskap/funktionarsanmalan/ . Även deltagare uppmanas att hjälpa till med rekrytera funktionärer. Liksom tidigare år kan man bli bjuden på 2017 års medlemsavgift om man ställer upp tre dagar som funktionär.