Besiktningsträff i Trelleborg

Lördagen den 6’e maj mellan 09:00 och 14:00 ges alla klubbens medlemmar möjligheten att besiktiga sin sportvagn hos grabbarna på Carspects station i Trelleborg. Detta är ett gyllene tillfälle att träffa klubbkompisar, titta på fina bilar och bedriva lite social verksamhet samt givetvis besiktiga bilen. Förtäring kommer att finnas på plats.

Ingen föranmälan krävs inför besiktningen men en rekommendation är att komma i god tid så vi hinner bli klara till ca 14:00. När du anländer, parkera enligt anvisning, (tänk på att inte blockera bensinstationen intill där stadens pensionärer varje lördag slåss för att tanka billigaste bensinen) därefter går du in och anmäler dig till någon av besiktningskillarna, då får du en ungefärlig tid när din kärra kommer att besiktigas. Trelleborgs kommun har generöst nog gett tillstånd för oss att parkera på gräsytan bortom besiktningsstationens område.

Vid uppvisande av giltigt MSCC medlemskort för man 60kr i rabatt på ordinarie pris.
Glöm inte att ta med varningstriangeln!

Plats: Carspect Hedvägen 187, Trelleborg

Kontaktperson: Fredrik Olsson, tel. 0705/535091
fredrik@mscc.se

Carspect