STCC Premiär 2017

Ring Knutstorp ligger i Skånska Kågeröd, ca 40 km sydost om Helsingborg. Banan, som ibland marknadsförs som The Valley of Speed, är kuperad, teknisk och krävande med klassiska kurvor som exempelvis Hårnålen, Kvällsposten och Liton.

ck_stcc_pressrelease_draft2-1110x624_521

Ring Knutstorp byggdes 1962 och förlängdes 1970 till sin nuvarande längd av 2.070 m. Banans geografiska läge på Söderåsens sydsluttning, ett av Sydsveriges största utflyktsmål, gör att den bjuder på fina publikplatser i naturskön miljö.

Klasserna som körs under premiären är STCC med TCR bilarna , Porsche Carrera Cup, GT, Formula STCC Nordic och Clio Cup.

logo_3

Vill du boka en sällsynt trevlig upplevelse? Köp plats i Ring Knutstorps egna lounge.
Bästa utsikt, livetiming , god mat, trevligt sällskap och racing på högsta nivå.
Kontakta Magnus och hans team på info@ringknutstorp.com märk det med VIP.