Cars & Coffee 30 juli

Cars and Coffee på GP jubilee

I sammarbete med Grand Prix Museet i Råbelöv, Kristianstad så håller vi vårt Cars and Coffee den 30 juli vid Grand Prix museets 10-årsjubileum.

2012 invigde Rickard Bruzelius GP-museet på Råbelövs Gods tillsammans med John Murray.

I år firar vi 10-års jubilee, vilket kommer uppmärksammas lördagen den 30 juli. Det är i år dessutom 70 år sedan första TT-loppet på Råbelövsbanan kördes.

I år kan vi åter blanda entusiaster, bilar och motorcyklar, efter par års restriktioner. Alla är välkomna denna dag!

Samling klockan 10.00 på grusplanen framför museet. Därefter kan ni, som önskar, köra runt Råbelövssjön som avslutas på den gamla Grand Prix-banan där man körde VM-tävlingar för sportvagnar och roadracing/TT på 1950-talet.

Notera att de två sista kilometerna över gamla start-/målplatsen är grusväg. Vill du inte köra grusväg finns en något kortare helpermanentad asfaltrunda. Längd ca 3 mil.

Praktisk info:
Vi ser gärna att du anmäler dig så vi vet ungefär hur många som kommer, gärna innan fredag 29 juli. Det går givetvis bra att komma även som oanmäld.

Anmäl dig till aktivitet.mscc@outlook.com  eller jonas@gpmuseet.se

Pris: 100 kr/person, barn under 16 år gratis. Kaffe/bulle ingår innan start. Betalning på plats.

Korv o förfriskningar finns efter rundan, går även utmärkt att ha med sig picknick-korgen som kan dukas upp på museets gräsmatta. Till detta kommer det bjudas på ljuv musik från museets TT-cyklar.

Välkommen!

Patrik och Ulf

MSCC Aktivitetskommittén

Kommande Evenemang