KM4 Sturup Raceway 3 September

Årets fjärde deltävling i klubbmästerskapet körs likt KM3 på knixiga Sturup Raceway. Anmäl er antingen för att delta i tävlingen eller som funktionär för att njuta av närheten till racing. Tävlingsdagen delas med BMW Club Schweden.

Funktionärer behövs!
Sturup Raceway är den bana på racekalendern som kräver flest bemannade banposteringar. Därför behöver vi extra många funktionärer för att kunna köra. Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Alla insatser är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder. Skulle vi bli för få funktionärer under ett
klubbmästerskap, finns risken att tävlingen måste ställas in. Anmäl er eller era vänner direkt i Funktionärsanmälan här på klubbens hemsida.

Vid frågor om funktionärsuppdrag kontakta:
Ted Scott, telefon: 0708-633012,
Mail: ted.scott@telia.com

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 2022-08-31. Vid efteranmälan tas en efteranmälningsavgift på 200 kr ut.

Regler för tävlingen
Serieinbjudan för KM 2022
Komplett information om tävlingen och Prova På med preliminärt tidschema
Du anmäler dig till tävlingen på KM4 Sturup Raceway – MSCC