Höstracet på Knutstorp 2022

Vi avslutar klubbmästerskapet 2022 med det traditionella Höstracet på Ring Knutstorp Lördagen 15 Oktober. Som vanligt kör vi hela dagen fram till 16:00 och avslutar med säsongens två sista race per klass efter lunchuppehållet. Sist på dagen kommer det finnas möjlighet för medåkning där förare kan ta med sig intresserade på en åktur runt banan.

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 2022-10-12.

Funktionärer behövs!

Våra klubbtävlingar bygger helt på att vi får tag i tillräckligt många funktionärer som ställer upp ideellt. Vi uppmanar därför samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser.  Alla insatser är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder. Skulle vi bli för få funktionärer under ett klubbmästerskap, finns risken att tävlingen måste ställas in. Ställer man upp som funktionär på dagen får man möjlighet att kostnadsfritt köra prova på sist på dagen.

Vid frågor om funktionärsuppdrag kontakta:
Ted Scott, telefon: 0708-633012,
Mail: ted.scott@telia.com

Regler för tävlingen
Serieinbjudan för KM 2022
Komplett information om tävlingen och Prova På med preliminärt tidsschema
Du anmäler dig till tävlingen på KM5 Knutstorp – MSCC