Sportvagnsrallyt 2023

Nytt för i år är att vi även bjuder in klassiska bilar av årsmodell fram till -1970. Vi kör vårt sportvagnsrally i samband med Svenskt Sportvagnsmeeting och då deltagare i RHK är en viktig del i det arrangemanget så tycker vi att det kan vara trevligt med klassiska bilar även i vårt Sportvagnsrally.

Vi har även en ny startplats för vårt Sportvagnsrally. I år har Förenade Bil i Lund varit vänliga att välkomna oss till att starta från deras anläggning på Traktorvägen 7 där de bjuder på kaffe och en frukostbulle. Ni kan även passa på att titta på de senaste BMW modellerna när ni likväl är där.

Som vanligt har vi lagt upp en sträcka på ca 10 mil med en del kontroller som kräver en del funderande för att lösa eller utföra. Med hjälp av en Roadbook så får ni lätt förståeliga anvisningar för hur ni skall köra till de olika kontroller som finns längs med vägen. Kontrollerna kan bestå av uppgifter som ibland skall lösas med hjälp av bilen och ibland att ni själva skall utföra något. Där blir även några 1-X-2 frågor som det skall svaras på. Vägarna vi kommer att köra kommer att vara asfalterade så att finbilen trivs. Väl framme på Ring Knutstorp så ingår entré för 2 personer samt parkering inne på områdets Sportvagnsparkering respektive en klassikerparkering. Där kommer vi även avslöja resultaten och ha en prisutdelning.

Anmäler er gör ni här: https://sportvagnsrallyt.se/anmalan/

Välkomna
Patrik och Robin