Årsmöte

Härmed kallas MSCC:s medlemmar till årsmöte lördagen den 11:e februari, 2023, klockan 16.00.

Mötet kommer att hållas på Clarion Hotel Sea U. Adressen är Kungsgatan 1, Helsingborg. Det är några minuters gångväg från Knutpunkten.  

Vi ber alla vara i god tid då mötet startar prick 16.00. Stadgeenlig agenda är bilagd denna inbjudan. Motioner till mötet skall vara MSCC:s styrelse tillhanda senast den 28 januari 2023.

Efter mötet blir det prisutdelning för Klubbmästerskapet. Prisutdelningen avser 2020,2021 och 2022 och är uppdelad i tre delar under kvällen. Vi börjar med klasserna Roadsport A, B och C. Efter första delen av prisutdelningen berättar kvällens gäster, Familjen Hedberg om sin STCC satsning.

Efter föredraget har vi del två i prisutdelning i Klubbmästerskapet i Modsport 1, 2 och 3.

Efter del två av prisutdelningen blir det välkomstdrink innan vi sätter vi oss till bords. Till middagen bjuds vi på en spännande meny.

  • Majskyckling med smak av dragon serverad med palsternacka puré spetskål och smörad kycklingbuljong
  • Blodapelsins pannacotta serverad med yoghurt honung och havre crumble

När vi avslutat middagen så blir det den tredje och sista delen av prisutdelning då för RS/Clubman och historiska klasser.

Under kvällen sker även funktionärslotteriet, utdelande av vandringspriset ”Årets MSCC medlem” mm.

Priset för middagen är 395,- kronor per kuvert.

Dryck till middagen av valfri modell kan beställas på vid bordet. (Betalas på plats)  

Betalning sker till bankgiro 179-7612 eller Swish 123 664 45 61 . Anmälan och betalning skall vara klubben tillhanda senast måndagen den 4 februari. Eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk kost meddelas i samband med anmälan.

Varmt välkomna!
MSCC Styrelse

Anmälan till Middag i samband med årsmötet 2023

Välj ett giltigt formulär