KM 3 Sturup Raceway – Med Prova På

Knixiga Sturup Raceway är platsen där klubbmästerskapets tredje deltävling avgörs i år. Nytt för i år är att vi likt KM1 i år och höstracet kör två race per klass. Dessutom har vi planerat in 4 pass Prova På körning för de som vill prova sportbilen på bana. Anmäl er antingen för att delta i tävlingen, Prova På eller som funktionär för att njuta av närheten till racing.

Funktionärer behövs! Sturup Raceway är den bana på racekalendern som kräver flest bemannade banposteringar. Därför behöver vi extra många funktionärer för att kunna köra. Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Alla insatser är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder. Skulle vi bli för få funktionärer under ett klubbmästerskap, finns risken att tävlingen måste ställas in. Funktionärer som ställer upp hela dagen får möjlighet att köra det sista passet Prova på utan kostnad. Anmäl er eller era vänner direkt i Funktionärsanmälan. Vid frågor om funktionärsuppdrag kontakta: Ted Scott, telefon: 0708-633012, Mail: ted.scott@telia.com

Anmälan & Betalning Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 2022-08-03. Vid efteranmälan för tävlingen tas en extra avgift på 200 kr ut.

Regler för tävlingen
Serieinbjudan för KM 2022
Komplett information om tävlingen och Prova På med preliminärt tidschema
Du anmäler dig till tävlingen på KM3 Sturup Raceway – MSCC