Klubbmästerskap på Falkenberg

En glad nyhet i årets klubbmästerskap är att tredje deltävling körs på Falkenbergs motorbana, Lördagen 19 augusti. Dagen delar vi med V8 Thunder Cars och tävlingen arrangeras av Falkenbergs Motorklubb. Vi kommer att köra två tidsträningar och två race. Bästa varvtiden i de två tidsträningarna ger startpositionen i första racet och startpositionen i andra racet ges av bästa varvtid i race 1.

Anmälan & Betalning
Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 2023-08-16.

Läs: Reglementet som gäller för klubbmästerskapet
Läs: Serieinbjudan för mästerskapet
Läs: Komplett information om deltävlingen med tidsschema
Mer info på Falkenberg Motorklubb hemsida, se även PM för V8 Thunder Cars.

Observera att den ”vita vagnbok” som SBF planerat att införa till säsongen 2023 inte behövs för KM1. Glöm inte att tävlande bilar i Roadsport ska vid tävlingstillfället vara skattade och besiktigade av ackrediterat besiktningsorgan.
Anmälan till tävlingen

Så missa inte en fantastisk dag med klubbkompisar, som tävlande, hjälpande hand eller kanske bara som trevligt sällskap på plats.

Kommande Evenemang