Dags för Vårrace 2024

Traditionsenligt inleder MSCC sitt klubbmästerskap 2024 på Ring Knutstorp, fredagen 10 Maj. I år har vi fått till en extra timme körtid vilket innebär en massa körning mellan 9.00 – 17.00. Även i år körs två race per klass.

Funktionärer behövs!
Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Alla insatser är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder. Får vi ihop för få egna funktionärer kommer det innebära höjda anmälningsavgifter i framtiden samt rist för inställda tävlingar. Kontakta: PO Jönnerheim, telefon: 0724-437515, Mail: pojonnerheim@gmail.com Ni kan även anmäla er intresse direkt i Funktionärsanmälan på klubbens hemsida http://mscc.se/?page_id=289

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 2024-05-07.

Läs: Reglementet som gäller för klubbmästerskapet
Läs: Serieinbjudan för mästerskapet
Läs: Komplett information om deltävlingen med tidsschema

Glöm inte att tävlande bilar i Roadsport ska vid tävlingstillfället vara skattade och besiktigade av ackrediterat besiktningsorgan.
Anmälan till tävlingen

Så missa inte en fantastisk dag med klubbkompisar, som tävlande, hjälpande hand eller kanske bara som trevligt sällskap på plats.