Ljungbyhed Park KM3+Trackday

Den tredje deltävlingen i klubbmästerskapet körs på Ljungbyhed Park Lördagen 27 Juli. I år kommer vi även köra delar av dagen som trackday i egen regi. Vi kommer att köra ett fritt träningspass, två tidsträningar där bästa varvtid ger föraren startplacering i racet. Poäng delas ut för bästa träningstid och placering i race.

Funktionärer behövs!
Vi uppmanar samtliga deltagare att hjälpa till med att ordna funktionärer till deltävlingen då det brukar vara brist på resurser. Alla insatser är uppskattade och brist på erfarenhet är inget hinder. Får vi ihop för få egna funktionärer kommer det innebära höjda anmälningsavgifter i framtiden samt rist för inställda tävlingar. Kontakta: PO Jönnerheim, telefon: 0724-437515, Mail: pojonnerheim@gmail.com Ni kan även anmäla er intresse direkt i Funktionärsanmälan på klubbens hemsida http://mscc.se/?page_id=289

Anmälan och betalning ska vara MSCC tillhanda senast 2024-07-24

Läs: Komplett information om deltävlingen och Trackday med tidsschema

För tävlande
Läs: Reglementet som gäller för klubbmästerskapet
Läs: Serieinbjudan för mästerskapet
Nytt för deltävlingen: Vit Vagnbok

Anmälan till tävlingen
Anmälan till Trackday

Så missa inte en fantastisk dag med klubbkompisar, som tävlande, hjälpande hand eller kanske bara som trevligt sällskap på plats.